Brainfinity izazov poslednja šansa

Poslednja ovogodišnja šansa

Rešite jedan od ova dva problema i plasirajte se u Brainfinity izazov 2021

Brainfinity problem solveri, naredni krug takmičenja – Brainfinity izazov – sve je bliži.

Kako smo odlučili da produžimo prijavu na Brainfinity takmičenje zbog velikog interesovanja dece i nastavnika, nove ekipe koje se prijave imaju još jednu šansu da svojim znanjem i veštinama nastave borbu za vredne nagrade koje vam spremamo ove godine. O čemu je reč?

Ponovo su aktuelni problemi koji su vam se najviše svideli ove godine

Pravo učešća imaju samo ekipe koje se prvo prijave na Brainfinity takmičenje OVDE (ukoliko to već nisu učinile do sada).

Nakon prijave, preciznije – od trenutka prijave, imate 48 sati da rešite jedan od ova dva problema – problem 1 i problem 2. Ekipa koja uspešno reši jedan od ponuđenih problema plasiraće se u narednu fazu takmičenja – Brainfinity izazov.

Pred Brainfinity izazov

Napomena: Imajte u vidu da mi imamo tačno vreme kada budete prijavili ekipu i da ćemo proveravati vreme pristizanja vaših rešenja. Ekipe koje su se već prijavile, a ova dva problema nisu pronašla u svom sandučetu na mejlu, neka provere svoj „Spam” folder na mejlu preko kog su se prijavili na takmičenje. Od tog trenutka imaće 48 sati da reše jedan od ovih problema i plasiraju se dalje u takmičenje.

Pošaljite nam svoja rešenja na brainfinity@institut.edu.rs. Pratite Brainfinity novosti na sajtu, Facebooku i Instagramu, jer ćete tamo pronaći spisak ekipa koje su se ove godine plasirale u Brainfinity izazov, kada on bude konačan.

Čekamo vaše prijave i rešenja! Srećno!