Steknite i do 20 poena pre samog takmičenja

Timovima u takmičenju mogu pomoći najverniji navijači u osvajanju nagrade,
a ocenjuje se i vizuelni identitet ekipe.

Brainfinity takmičenje je do sada izazvalo veliko interesovanje javnosti, a zadaci, rešenja, konsultacije, sugestije i predlozi masovno su se delili preko društvenih mreža.

Zbog toga finalistima Brainfinity takmičenja u osvajanju poena mogu da pomognu i virtuelni prijatelji, a njihova kreativnost će se posebno ceniti. Evo i kako.

Finalisti, šerujte svoje timove na Fejsbuku i lajkujte ih na Instagramu

Najbolji dobijaju do čak 20 poena u finalu.

Da, dobro ste pročitali.

Svaka ekipa koja uđe u finale imaće svoje predstavljanje na zvaničnim Fejsbuk i Instagram stranicama Brainfinity takmičenja.

Lajkujte zvanične stranice Brainfinity takmičenja i pratite svoju ekipu:

Tako će vaša porodica, prijatelji, školski saborci i svi koje poznajete, a imaju profile na Fejsbuku i Instagramu, moći da doprinesu vašem plasmanu u takmičenju, jer će se njihovi lajkovi i šerovi uzimati u obzir.

1. juna u 12 časova, žiri će napraviti presek i ekipama sa najviše glasova na ovim društvenim mrežama dodeljivati do 20 bodova u zavisnosti od broja šerova i lajkova. To znači da neće samo jedna ekipa dobiti sve bodove, već će više ekipa moći da dobije određene bodove preko društvenih mreža.

Angažujte na vreme svoje prijatelje

Računaju se samo lajkovi i šerovi na objavi vaše ekipe na zvaničnim stranicama takmičenja.

U periodu između izazova i finala će svaka ekipa finalista imati posebnu personalizovanu objavu na zvaničnim Fejsbuk i Instagram profilima takmičenja. Žiri će samo te objave gledati u finalu kada bude dodeljivao dodatne poene.

Kako ćete prepoznati objave koje se ocenjuju?

Svaka od tih objava će na slici imati naznačeno „GLASANJE Brainfinity 2021”, a u opisu će jasno biti naglašeno da je to objava koju će žiri razmatrati u glasanju, tako da ćete lako moći da je razlikujete od drugih objava.

Glasanje 2021

Poeni za logo i ime priznati i u izazovu i u finalu

Da podsetimo, Brainfinity je takmičenje koje prepoznaje sve kvalitete učenika, pa će tako poeni koje su finalisti dobili za svoj logo i ime ekipe biti priznati i u finalu takmičenja.

Zato iskoristite sve što vam stoji na raspolaganju da osvojite što više poena pre samog finala.

Spremite se za fer-plej!

Neka najbolji pobede.