Nastavnici, evo kako da kreirate tim za Brainfinity takmičenje

Nastavnici-mentori su neophodna karika za Brainfinity takmičenje – sa jedne strane, nastavnici su najveća podrška učenicima tokom priprema i samog takmičenja, dok, sa druge strane, timovi koji nemaju svog mentora ne ispunjavaju sve propozicije za takmičenje, pa samim tim nemaju ni pravo na takmičenje.

Ako mislite da ste vašim učenicima baš vi osoba od poverenja, ako smatrate da ih odlično znate i sa svojim učenicima imate odličan odnos, pravi je trenutak da vašu vezu još više učvrstite kroz ovo takmičenje.

Na Braifinity takmičenju možete biti nastavnik-mentor za više ekipa i ne postoji ograničenje u broju ekipa koje možete da prijavite iz jedne škole.  

Prijavite svoju ekipu na Brainfinity

Da biste prijavili svoju ekipu, potrebno je da uradite sledeće:

Okupite ekipu

Okupite ekipu

Ekipa ima 4 učenika od V do VIII razreda osnovne škole i srednjoškolce.

Ispoštujte pravila takmičenja

Ispoštujte pravila

Neophodno je i da ekipa ima naziv, mejl, logo i fotografiju.

Prijavite se

Prijavite se

Nakon što kompletirate sve što vam je potrebno za prijavu na Brainfinity takmičenje, obavezno se prijavite što pre.

Na dobitku ste i vi i vaši učenici

Brainfinity takmičenje će ojačati vašu vezu sa učenicima koje prijavite, ali će ujedno i njima i vama doneti dodatne prednosti.

Vi ćete imati još jedno iskustvo u radnoj biografiji, ali ćete u nju moći da dopišete i uspeh koji možete da ostvarite na takmičenju, upoznaćete se sa ostalim kolegama koji dela ista interesovanja kada je pristup učenju u pitanju, a saznaćete i nove, drugačije metode koje nastavnici mogu da koriste u svojoj nastavi kako bi svoje časove učinili što zanimljivijim deci.

Vaš mlađi ostatak tima ne samo što će na Brainfinity takmičenju ojačati svoje prijateljstvo i upoznati nove drugare već će imati priliku da se okiti medaljama i stekne vredne poklone.