Sedmi Brainfinity problem

Sedmi Brainfinity problem: Da li je isplativo ulagati u proizvodnju čačkalica kod nas?

Prvo iznenađenje koje smo pripremili za vas tokom raspusta je tu! Sedmi Brainfinity problem objavljujemo malo ranije kako biste imali više vremena da mu se posvetite.

„Guesstimate and market sizing questions” su najpopularnija pitanja za posao u najvećim svetskim kompanijama. Pred vama je jedno takvo pitanje. Organizujte onlajn-okupljanja i bacite se na rešavanje novog istraživačkog problema.

Pomozite investitoru – ulaganje u proizvodnju čačkalica ili ipak ne?

Jedan investitor je naš region uvideo kao svoje potencijalno tržište za proizvodnju čačkalica, ali se još uvek premišlja da li da napravi taj potez i pokrene biznis ili ipak ne. Pomozite mu da donese pravu odluku.

Napomena: Problem možete preuzeti klikom ovde.

Rešenja pošaljite do 18. januara na našu imejl-adresu

Kao i do sada, rešenje pošaljite na imejl-adresu brainfinity@institut.edu.rs najkasnije do 18. januara. Ceo raspust je pred vama. Posvetite se Brainfinity problemima, jer ekipe koje uspešno reše ovaj problem prolaze u narednu fazu Brainfinity takmičenja – Brainfinity izazov.

PODSETNIK: Trenutno je aktuelan i šesti Brainfinity problem pa za raspust imate duplu šansu da prođete u narednu fazu takmičenja

Nova godina je pred nama. Najmanje što možemo da pružimo našim takmičarima je malo više zabave, zanimljivih problema i druženja, pa bar to bilo i virtuelno. Zato smo odlučili da vam ovog meseca umesto jednog zadamo čak dva problema.

Šesti i sedmi Brainfinity problem vam tako pružaju duplo veće šanse da se plasirate u Brainfinity izazov, drugu fazu takmičenja. Podsećamo da se u Brainfinity izazov plasiraju samo ekipe koje uspešno reše bar jedan Brainfinity problem u predviđenom roku.

Prijavite ekipu na Brainfinity takmičenje i pokrenite svoja skrivena problem solving umeća

Ukoliko ne znate kako da se prijavite na Brainfinity takmičenje, pročitajte sva pravila detaljno ovde.

Kada prijavite svoju ekipu, stići će vam imejl sa slikom vaše ekipe, a tu sliku možete da objavite na svojim društvenim mrežama. Sve slike ovogodišnjih Brainfinity ekipa možete pronaći i u albumu na našoj Facebook stranici.

Uživajte u rešavanju novih Brainfinity problema. Brainfinity vam želi srećne praznike! 🎄