Deveti Brainfinity problem

Poslednja šansa da učestvujete na Brainfinity 2021 takmičenju: Deveti Brainfinity problem ispituje kako se snalazite sa organizacijom događaja

Brainfinity izazov nam se polako približava, pa je došlo vreme za poslednji Brainfinity problem koji vas može kvalifikovati u Brainfinity 2021 izazov.

Ovog puta vaš zadatak je da organizujete jedan muzički koncert online. Hajde da pomognemo jednoj velikoj muzičkoj kompaniji da razreši dilemu – da li je isplativo ulagati u organizaciju online koncerata i zašto jeste/nije.

Online event: Isplanirajte i organizujte online koncert svoje muzičke grupe

Nećemo vas držati u neizvesnosti. Pročitajte kako izgleda deveti Brainfinity problem i počnite da ga rešavate što pre. Svoja rešenja pošaljite na mejl brainfinity@institut.edu.rs najkasnije do ponedeljka, 15. februara.

Napomena: Problem možete preuzeti klikom ovde.

Uhvatite poslednju priliku da učestvujete u ovogodišnjem Brainfinity takmičenju

Ovo je poslednji u nizu problema koje smo pripremili za vas kao kvalifikaciju za Brainfinity 2021 takmičenje. Ukoliko se do sada kroz naše ranije probleme niste plasirali u narednu fazu takmičenja, sada je pravi trenutak.

Pored devetog Brainfinity problema, aktuelan je i osmi Brainfinity problem (sve do 12. marta), preko kog se možete plasirati u Brainfinity izazov.

PODSETNIK: Prijava za takmičenje je neophodna za sve ekipe koje učestvuju u rešavanju problema

Problem solveri, ukoliko uspešno rešite ovaj problem, a ne prijavite se za Brainfinity takmičenje ovde, nećemo moći da uvažimo vaša rešenja, pa se tako nećete plasirati u Brainfinity izazov.

Zato vas pozivamo da se prijavite na takmičenje OVDE ukoliko učestvujete u rešavanju naših problema.

Pogledajte više detalja o pravilima takmičenja. Srećno!