Brainfinity čas

Ovako izgleda najbolji Brainfinity čas 2020 (VIDEO) + iznenađenje za sve nastavnike koji su poslali Brainfinity čas

U okviru Brainfinity Weka nastavnici su imali priliku da snime svoj problem solving čas i za to dobiju vrednu nagradu – besplatno članstvo u Institutu za moderno obrazovanje u Beogradu za narednu godinu. Međutim, Brainfinity je odlučio da sve nastavnike koji su poslali svoj Brainfinity čas nagradi, tako da će i njima dati članstvo u Institutu po posebnim uslovima.

Među snimcima koji su pristigli na našu adresu posebno se izdvojio čas nastavnice Aleksandre Žižić iz OŠ „Isidora Sekulić” iz Beograda, koji je pokazao kako deca zajedničkim snagama rešavaju jedan od Brainfinity problema. Baš zato je ovaj čas poneo titulu najboljeg Brainfinity časa, a nastavnica Aleksandra je pokazala inovativnost, odličnu upotrebu problem solvinga u nastavi i unapredila svoje pedagoške veštine.

Takođe, OŠ „Isidora Sekulić”, iz koje nam stiže pobednički Brainfinity čas, dobila je i određene poene, koji su joj pomogli da se približi statusu „Brainfinity Problem Solving School”.

Pogledajte kako izgleda pobednički Brainfinity čas

Nastavnica Aleksandra je ovim snimkom na konkursu za najbolji Brainfinity čas 2020, koji je raspisan u okviru Brainfinity Weeka, pokazala drugim učiteljima i nastavnicima kako i oni mogu da koriste problem solving u nastavi.

Pogledajte kako izgleda pobednički Brainfinity čas 2020

Analiza pobedničkog Brainfinity časa u okviru radionice na Brainfinity Weeku. Prijavite se na vreme

U sredu, 9. decembra, od 19h, profesor i organizator Brainfinityja Ivan Anić detaljno će analizirati pobednički Brainfinity čas na radionici „Najbolji primeri iz prakse: Kako izgleda jedan Brainfinity čas”, namenjenoj prvenstveno nastavnicima, ali i ostalima koje zanima ova tema.

Učesnici Brainfinity Weeka će na konkretnom primeru moći da vide koje su neizostavne stavke svakog problem solving časa, šta je to što Brainfinity čas razlikuje od običnog časa, a čuće i nove ideje koje mogu da primene u svojim učionicama.