Radionica „Metode saradničkog rešavanja problema i razvoj kreativnog razmišljanja”

Početkom jula, u Palati Beograd, u sponzorstvu sa Akcionarskim društvom za rad sa platnim karticama „Chip Card” održana je Brainfinity radionica pod nazivom „Metode saradničkog rešavanja problema i razvoj kreativnog razmišljanja”. Pobedničke ekipe iz ovogodišnjeg finala su na ovom događaju imale priliku da se uživo ili onlajn ponovo susretnu i da zajedno sa idejnim tvorcem Brainfinity takmičenja Ivanom Anićem prodiskutuju o nekim svojim rešenjima zadataka.

Takođe, ekipama su predstavljeni korisni alati koji će im značajno olakšati dalji rad u rešavanju problema. Na taj način takmičari su imali priliku da, osim uvida u rešenja drugih ekipa, dobiju i značajnu povratnu informaciju od Ivana, ali i od svojih vršnjaka šta je to na čemu su do sada možda gubili bodove i gde imaju prostora da u predstojećem periodu unaprede svoj rad.

Pored diskusije i razmene različitih alata za rešavanje problema, za učesnike ovog događaja organizovani su osveženje i pauza za ručak, na kojoj su dobro raspoloženje i pozitivna energija još jednom obeležili Brainfinity okupljanje.

Kako je protekla radionica možete videti na slici ispod, a utiske pogledajte na linku.