Sedmi Brainfinity Problem – poslednja prilika za ovogodišnji plasman u Brainfinity izazov

Dragi Brainfinitijevci, došao je i taj trenutak da zatvorimo ovogodišnju sezonu Brainfinity problema, tj. da privedemo kraju prvi krug Brainfinity takmičenja.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se do sada u Brainfinity izazov plasiralo čak 105 ekipa, kojima ovom prilikom čestitamo na uspesima! Verujemo da ste uživali u čarima problem solvinga i da će te u njima tek uživati u nastavku takmičenja.

Od 15. marta, kada ističe rok za rešavanje poslednjeg problema, do naredne godine – problema više nema. Zvuči kao radosna vest, zar ne?:)

Ali ne zato što je kraj Brainfinity problemima, jer su to, kao što vam je poznato, radosni problemi, već zato što to znači da Brianfinity izazov samo što nije počeo!

Zato pozivamo vaše kolege detektive koji do sada, sprečeni obavezama, nisu stigli da se takmiče:

Iskoristite poslednji Brainfinity problem i pokažite šta znate!

Za vas koji u sebi skrivate neslućene problem solving veštine, ali ih iz opravdanih razloga još uvek niste pokazali u Brainfinity takmičenju, uspešno rešavanje sedmog, ujedno i poslednjeg Brainfinity problema, poslednja je šansa za kvalifikaciju u naredni krug takmičenja – Brainfinity izazov.

Podsećamo vas da je rešavanje samo jednog Brainfinity problema dovoljno za prolazak u dalje takmičenje. Zato iskoristite priliku koja je pred vama kako biste bili deo uzbudljive i nezaboravne avanture Brainfinity izazova, a nakon toga, ne sumnjamo, i još uzbudljivijeg i nezaboravnijeg Brainfinity finala.

Kako da rešite sedmi Brainfinity problem?

  1. Prvi korak je da formirate četvoročlanu ekipu (ukoliko je još uvek nemate), kojoj ćete dati originalan naziv, a potom za nju dizajnirati što zanimljiviji logo. Detaljne informacije o prijavljivanju možete naći na ovoj stranici.
  1. Drugi korak je prijava ekipe. Prijavljujete se tako što popunjavate ovu onlajn-prijavu.
  1. Treći korak je logovanje na platformu, na kojoj vas od petka, 25. 2. očekuje novi zadatak. Ukoliko već imate svoju ekipu, potrebno je samo da se ulogujete.
  1. Četvrti korak je preuzimanje problema sa platforme, gde ćete dobiti detaljna i precizna uputstva za rešavanje problema.

I to je to, igra može da počne!

Šta vas očekuje na poslednjoj stanici pre Brainfinity izazova?

Prvi deo takmičenja – „Brainfinity problemi” završavamo u velikom stilu. Sedmi problem ćete rešavati kroz jednu vrstu zabave, koja je sasvim sigurno svima vama ili većini vas apsolutno omiljena.

O čemu se tačno radi, kao i uvek saznajte na BF platformi.

Još ako vam kažemo da sve to ima neke veze sa „Ratovima zvezda”, postoji li opravdan razlog da se ne uhvatite u koštac sa ovim finalnim problem, bilo da ste se već plasirali u Brainfinity izazov ili se prvi put takmičite?

I vi koji ste se već takmičili i vi kojima će ovo biti prvi problem, svim problem solving silama napred u pobednički niz: od poslednjeg problema, preko izazova, do finala!