Treći Brainfinity problem: Uzbudljivo i do samog kraja neizvesno nadmetanje na berzi

Drage sadašnje i buduće Brainfinity ekipe, pred vama je ono što ste sa nestrpljenjem iščekivali.

Treći Brainfinity problem postavlja pred vas zaista poseban i interesantan zadatak. Imaćete priliku da se oprobate u jednom od najuzbudljivijih poslova na svetu: u trgovanju na berzi.

Izvesna suma novca biće vam data na raspolaganje, a vaš zadatak će biti da taj novac pametno investirate i ostvarite profit.

Bez brige, reč je o izmišljenom, a ne stvaranom novcu, tako da možete uživati u igri bez opterećenja da ćete možda ostvariti gubitak.

Kao što verovatno znate iz filmova i serija, vrednost deonica na berzi skače i opada iz minuta u minut, što kod stokbrokera često izaziva navalu adrenalina.

Da li kupiti određenu deonicu baš u tom trenutku ili još malo sačekati? Samo nekoliko minuta oklevanja ili žurbe može vam odneti milionsku zaradu!

To, međutim, nije toliko stvar sreće koliko pronalaženja pravih informacija na osnovu kojih pravite poslovnu strategiju. 

Vaši rezultati zavisiće najviše od analize tržišta na berzi i vaših ulaganja na osnovu te analize.

Kako da rešite treći Brainfinity problem?

1. Prvi korak je da formirate četvoročlanu ekipu (ukoliko je još uvek nemate), kojoj ćete dati originalan naziv, a potom za nju dizajnirati što zanimljiviji logo. Detaljne informacije o prijavljivanju možete naći na ovoj stranici

2. Drugi korak je prijava ekipe. Prijavljujete se tako što popunite ovu onlajn-prijavu

3. Treći korak je logovanje na platformu, na kojoj vas od 25. 10. očekuje novi zadatak. Ukoliko već imate svoju ekipu, potrebno je samo da se ulogujete.

4. Četvrti korak je preuzimanje problema sa platforme, gde ćete dobiti detaljna i precizna uputstva za rešavanje problema.

I to je to, igra može da počne!

U prošlogodišnjem takmičenju uspeh šestaka na berzi iznenadio profesionalne stokbrokere

Prošlogodišnje Brainfinity takmičenje na berzi završilo se neočekivanim preokretom.

Ekipa koja je skoro da samog kraja bila rangirana ispod tri prvoplasirane naglo je skočila na prvo mesto i odnela ubedljivu pobedu.

Ovaj neočekivani preokret iznenadio je čak i kreatore zadatka, profesionalne finansijske konsultante, kojima nije bilo jasno na koji način su šestaci postigli takav neslućeni uspeh. 

Kao što se na ovom primeru vidi, na berzi nema proverenog recepta koji se može jednostavno naučiti i primenti. Sve zavisi od vaše analize zatečenog stanja na berzi, pažljivo skrojene investicione taktike i dobre timske saradnje.

Ko zna, možda ove godine baš vaša ekipa osmisli dobitnu strategiju i napravi „bum” na berzi!

Specijalna nagrada za najuspešnije – ekipe koje ostvare najbolje rezultate moći će da se oprobaju u ulozi pravih transakcionih konsultanata

Kao i prošle godine, tokom trgovačke pustolovine na berzi nećete trgovati pravim, već izmišljenim novcem, ali veliko ali…

Ovoga puta za vas imamo specijalnu poslasticu kada je reč o nagradi!

Ekipe koje u ovom Brainfinity problemu ostvare najveći fiktivni profit dobiće priliku da učestvuju u radu pravih konsultantskih timova, u pravom poslovnom okruženju.

Osnovci i srednjoškolci biće u potpuno ravnopravnom položaju sa finansijskim ekspertima prilikom investicionog planiranja, ali ni to nije sve!

S obzirom na učinak koji ostvare njihovi predlozi, Brainfinity takmičari će proporcionalno tome dobijati i odgovarajuću nadoknadu.

Dobro ste čuli!

Oni koji budu ostvarili najveći uspeh na takmičenju u trgovini na simuliranoj berzi dobiće priliku da za svoje pozitivne poslovne učinke na pravoj berzi budu adakvatno i nagrađeni.

Zbog toga, dragi Brainfinity takmičari, ne štedite svoje problem solving procesore, već ih maksimalno zagrejte u pohodu na treći Brainfinity problem!

Zabavno-edukativni spoj statistike, kombinatorike, matematike i logike

Brainfinity takmičenje bazira se na problem solving tehnici, koja deci i mladima omogućava razvoj logičko-matematičkih veština i njihovu primenu u izazovnim životnim situacijama, što im može biti od velike pomoći da takve situacije samostalno i uspešno savladaju.

U ovom Brainfinity problemu deca vežbaju da prate i analiziraju statistiku, primenjujući u okviru složene trgovačke kombinatorike svoje logičko-matematičke veštine, a sve to rade bez napora, poneseni uzbuđenjem i radošću koje stvara igra u duhu zdravog sportskog nadmetanja.

Deca ne primenjuju zadate formule, već samostalno, oslonjena na sopstveno razmišljanje i intuiciju, pristupaju zadatku, što, kao što smo videli kod prošlogodišnjih pobednika, može dovesti do sjajnih rešenja!

Ne propustite priliku da se dobro zabavite i razvijate svoje potencijale

U prošlom Brainfinity takmičenju zbog ogromnog interesovanja trgovanje na berzi ponovljeno je dva puta. 

Ove godine, međutim, intenzivno se priprema veliki broj još zanimljivijih i još složenijih Brainfinity problema, koji vas očekuju u daljem takmičenju, tako da ponavljanja takmičenja na berzi ove godine neće biti.

Zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku!

Prijavite se na takmičenje odmah i krenite u izazov koji će vam, nezavisno od toga kako se plasirate, svakako pružiti zadovoljstvo, a onima najboljima i dragoceno profesionalno iskustvo!

Bravurozni stokbrokeri, očekujemo vas!

 

VAŽNO: OBRAZLOŽENJA SVOG POSLOVANJA NA BERZI ŠALJITE ISKLJUČIVO PREKO PLATFORME U JEDNOM PDF-U. OBRAZLOŽENJA KOJU BUDU STIZALA NA IMEJL ILI NA DRUŠTVENE MREŽE NEĆE BITI UZETA U RAZMATRANJE.