Brainfinity projekat

Brainfinity projekat

Hajde da zajedno vežbamo za Brainfinity 2021 finale i da dobijemo nove finaliste!

Finalisti, verujemo da se sami pripremate za veliko Brainfinity 2021 finale. Da biste bili što spremniji, odlučili smo da vam pomognemo.

U okviru Brainfinity projekta objavićemo zadatke iz logičkog razmišljanja koje ćete zajedno rešavati i na taj način se bolje pripremiti za finale. Ali to nije sve.

Brainfinity projekat za sve finaliste, ali i one koji bi to želeli da budu

U Brainfinity projektu, pored finalista, moći će da učestvuju i druge ekipe sa četiri člana, pod uslovom da svaki član ide u neki od sledećih razreda osnovne škole: V, VI, VII, VIII ili u srednju školu.

Svakog ponedeljka, počevši od 12. aprila, na našem zvaničnom Facebook i Instagram profilu objavićemo jedan zadatak iz problem solvinga koji će finalisti moći da koriste u svojim pripremama, a svi ostali koji bi želeli da budu deo ovogodišnjeg Brainfinity finala kao kartu za prolaz u finale.

Dobro ste pročitali – četiri ekipe koje se odlično pokažu u rešavanju Brainfinity projekata proći će u ovogodišnje Brainfinity finale.

Pet dana za rešavanje Brainfinity projekta

Brainfinity projekat sastoji se iz jednog malo obimnijeg zadatka koji je isti za sve razrede, a vaša ekipa će imati pet dana da ga reši.

Dakle, svoja rešenja možete poslati u roku od pet dana od objavljivanja Brainfinity projekta, tačnije do prvog narednog petka, do ponoći.

Svoja rešenja ekipe šalju na imejl-adresu brainfinity@institut.edu.rs, nakon čega će naš žiri pregledati pristigla rešenja.

Ovog puta nećemo uzimati u obzir rešenja koja pristignu nakon isteka roka predviđenog za rešavanje.

Udružene snage, a ne individualan rad

Kao što već znate, Brainfinity je Collaborative Problem Solving Challenge, pa prihvatamo isključivo timski rad u rešavanju ovih projekata.

Zadaci koje smo za vas pripremili u okviru Brainfinity projekata preuzeti su iz udžbenika „BIGZ školstva” i obraćaju se pojedincima, ali tu činjenicu bi trebalo da zanemarite i da OBAVEZNO ove zadatke rešavate sa svojom četvoročlanom ekipom.

Ovom prilikom zahvaljujemo našem partneru „BIGZ školstvo” na dozvoli da sa vama u okviru naših Brainfinity projekata podelimo zadatke iz njihovih udžbenika.

Iskoristite šansu i budite deo Brainfinity 2021 finala

Ne propustite da učestvujete u ovom jedinstvenom Brainfinity projektu i ostvarite šansu za plasman u Brainfinity finalu. Čekaju vas zanimljivi zadaci.

Pripremite se na vreme! Prvi Brainfinity projekat biće objavljen u ponedeljak, 12. aprila, na našem Facebook i Instagram profilu