Veliki planovi

Septembar donosi novitete

Pripremamo veliko iznenađenje za sve problem solvere

Kao što smo vam ranije najavili, počinjemo da realizujemo još veće Brainfinity ideje. Brainfinity neće biti samo takmičenje već mnogo više od toga!

Sve generacije mogu da postanu deo Brainfinityja

Kako je za kratko vreme izazvao ogromno interesovanje svih generacija, Brainfinity već ovog leta realizuje nove planove.

Nećemo vam otkrivati previše, ali ćemo vam reći da pomeramo starosnu granicu i da u Brainfinity neće biti uključena samo deca!

Želimo da promovišemo tehnološko obrazovanje kod svih generacija i što više pokušamo da kvalitetnim idejama i inovacijama pospešimo kvalitet nastave u našim školama, a sve sa ciljem da naša deca postižu bolje rezultate zarad sopstvenog razvoja, a ne samo zarad ocena u školi.

Pored toga, Brainfinity će realizovati i zanimljive poslovne saradnje sa najvećim kompanijama na tržištu, u koje će biti uključeni timovi dece koji će rešavati posebne zadatke i za to dobijati vredne nagrade.

Širimo Brainfinity zajednicu i reformišemo obrazovanje

Ako bismo kao merodavne brojke sada uzeli samo broj prijavljenih učenika i mentora za Brainfinity takmičenje, dobili bismo cifru od skoro 2.000 učenika i nastavnika koji dele strast ka modernom, inovativnom i strukturalno drugačijem vidu obrazovanja koje se usvaja kroz saradnju i igru. A ne treba zaboraviti ni roditelje tih učenika.

Ovo je samo mali podsetnik koliko Brainfinity reforma obrazovanja udruženim snagama daleko može da dogura. A mi vam to zaista i želimo.

Zbog velikih ideja u obrazovanju koje moraju još više da ožive i pronađu put do onih kojima nisu poznate, vaših odličnih reakcija na ovakav vid učenja i ogromne uzajamne podrške između dece i nastavnika, nastavljamo da širimo Brainfinity zajednicu.

Jedva čekamo novo poglavlje.

Ostanite uz Brainfinity i vrlo brzo ćete saznati šta vam sve novo spremamo.