Novi zadaci

Od sledeće nedelje sve problem solvere očekuju novi Brainfinity problemi + VAŽAN INFO za sve finaliste

Svaka ekipa koja reši bar jedan problem prolazi u drugu fazu takmičenja

Dragi problem solveri,

Uveliko pripremamo nove zadatke za vas, a već naredne nedelje očekuje vas prvi Brainfinity problem, koji će vam pomoći da se plasirate u drugu fazu Brainfinity 2021 takmičenja.

Međutim, da biste uopšte mogli da vidite taj problem, potrebno je da prvo uspešno rešite zadatak „Izgubljeni prijatelj”, koji su ekipe rešavale u Brainfinity 2020 finalu. Rešenje tog zadatka će biti vaša šifra za pristup našem prvom novom problemu, koji ćemo objaviti naredne nedelje.

Imate sasvim dovoljno vremena da dođete do tačnog rešenja.

Nove ekipe, prijavite se ukoliko želite da rešavate Brainfinity probleme

Nove Brainfinity probleme mogu da rešavaju SVI – i stare i nove ekipe!

Nove ekipe koje bi sada želele da postanu deo Brainfinityja moraju prvo da se prijave, tako što će osmisliti ime svoje ekipe, email ekipe, logo ekipe i napraviti fotografiju ekipe. Ekipe koje su učestvovale na Brainfinity 2020 takmičenju ne treba da se prijavljuju opet.

Ne zaboravite da je Brainfinity ekipno takmičenje pa je poželjno da ovom zadatku pristupite timski, a podsećamo vas i da ćete dobiti poene za svoj vizuelni identitet, tako da budite originalni u osmišljavanju svoje ekipe.

Novu ekipu prijavite NA OVOM LINKU (sva polja su obavezna).

Napomena: Ekipe koje nisu učestvovale na Brainfinity 2020 takmičenju moraju da se prijave kako bi mogle da rešavaju nove Brainfinity probleme.

Svi Brainfinity 2020 finalisti zvanično su ušli u drugu fazu Brainfinity 2021 takmičenja

Za razliku od ovogodišnjeg takmičenja, Brainfinity 2021 imaće tri faze. Prva faza je rešavanje Brainfinity problema koje pripremamo za vas, druga faza je online Brainfinity izazov, a treća faza podrazumeva Brainfinity finale.

Kako su ekipe finalisti ovogodišnjeg Brainfinity 2020 takmičenja pokazale izuzetno znanje i snalažljivost, one su se direktno plasirale u drugu fazu takmičenja. Međutim, bez obzira na to što za dalji plasman ne moraju da rešavaju probleme koje trenutno pripremamo, savetujemo im da ipak to učine jer se na taj način samo dodatno pripremaju za ostale faze takmičenja.

Budite u pripravnosti jer vas krajem naredne nedelje očekuje naš prvi Brainfinity problem. I mi smo veoma nestrpljivi!