Prijava ekipa

Sve prijavljene ekipe na Brainfinity 2020 automatski su prijavljene za Brainfinity 2021

Prošlo je malo više od mesec dana od održavanja velikog Brainfinity 2020 finala. Nakon što su se utisci slegli, a impresije stišale, vreme je da počnemo da razmišljamo o narednom Brainfinityju.

Zato vas sada obaveštavamo da će sve ekipe koje su se ove godine prijavile za Brainfinity 2020 takmičenje automatski biti prijavljene i za Brainfinity 2021 takmičenje, koje će se održati naredne školske godine, a koje će uključiti i srednjoškolce.

Ekipe prebacujemo u kategoriju starijeg razreda

Da bismo ekipama što više olakšali prijavu na naredno Brainfinity takmičenje i znatno uštedeli njihovo vreme, odlučili smo da sve ekipe koje su se prijavile na Brainfinity 2020 direktno prijavimo za Brainfinity 2021 u kategoriji starijeg razreda.

Tako će ekipe koje su se ove godine takmičile u kategoriji 5. razreda sada biti prijavljene u kategoriji 6. razreda.

Novina je što ćemo u naredno takmičenje uključiti i srednjoškolce, pa će tako ekipe osmog razreda već sada biti u kategoriji ekipa prvog razreda srednje škole.

Ako vaša ekipa ima bilo kakvih izmena, javite nam najkasnije do ponedeljka, 20. jula

Spisak ovogodišnjih ekipa koje ćemo prijaviti za Brainfinity 2021 objavićemo na Brainfinity sajtu nakon 20. jula, u meniju „O takmičenju Brainfinity”, na novoj stranici pod nazivom „Pregled prijavljenih ekipa 2021”.

Ukoliko želite da se sledeće godine takmičite na Brainfinityju u izmenjenom sastavu, sa drugim imenom, mejlom ili logom ili ne želite da učestvujete naredne godine, molimo vas da nam najkasnije do ponedeljka, 20. jula, na mejl-adresu brainfinity@institut.edu.rs javite svoje izmene.

VAŽNO: Kako pravilno da izmenite prijavu svoje ekipe za Brainfinity 2021?

Da bi bilo koja promena ekipe bila zvanično prihvaćena za naredno takmičenje, potrebno je da na brainfinity@institut.edu.rs pošaljete mejl sa subjectom „Izmene ekipe 2021 – (upišite naziv ekipe)”, a u telu mejla navedite šta je to što biste želeli da izmenite.

Ukoliko želite da izmenite sliku ili logo ekipe, u prilogu pošaljite novu sliku/logo.

Idealan trenutak da povećate dosadašnji broj poena

Ekipe koje ne budu menjale ništa u svom vizuelnom identitetu za Brainfinity 2021 osvojiće isti broj poena za svoj logo. Ukoliko niste zadovoljni tim poenima, savetujemo vam da osmislite novi logo i pošaljete nam ga, ali ne zaboravite da na taj način možete da ostvarite i manji, a ne samo veći broj poena. Glasanje na društvenim mrežama biće organizovano ponovo, a o tome ćete biti obavešteni kada dođe trenutak za to.

Iskoristite leto da ispunite sve tehničke stavke neophodne za Brainfinity 2021, jer nas od septembra očekuju zanimljive aktivnosti važne za naredno takmičenje.