Brainfinity finale

Veliko Brainfinity 2020 finale održava se 6. juna 2020. godine

Ekipe se takmiče na dve lokacije

Ovogodišnje Brainfinity finale održaće se u subotu, 6. juna, a zbog proširene kvote finalista ono će se realizovati na dve lokacije.

Ekipe 5. i 6. razreda takmičiće se u Srednjoj školi za informacione tehnologije (ITHS), dok će se ekipe 7. i 8. razreda nadmetati u Savremenoj gimnaziji.

SAMO ZA FINALISTE: Informacije o Brainfinity 2020 finalu

Finalisti, pratite vesti koje objavljujemo na Brainfinity sajtu. Možete ih pronaći ovde. Tu ćemo objavljivati sve novosti i detalje u vezi sa Brainfinity finalom, pa će to biti baza odgovora na sva vaša pitanja. Ako niste sigurni u kojoj grupi razreda se nalazi vaša ekipa, proverite NA OVOM LINKU.

Svi zdravstveni uslovi za održavanje ovog događaja biće u potpunosti ispunjeni i usklađeni sa merama zaštite od koronavirusa koje budu aktuelne na taj dan.

Do tada, vežbajte zajedno, a uskoro ćemo objaviti i agendu Brainfinity 2020 finala.

Upoznajte se sa školama u kojima ćete se takmičiti u finalu.

Kako da dođete u Savremenu gimnaziju i ITHS?

Kao partneri Brainfinity takmičenja, Savremena gimnazija i ITHS, dve jedinstvene srednje škole iz Beograda koje podržavaju inovativne metode u nastavi, ovogodišnji su domaćini Brainfinity finala.

Ove škole učenicima pružaju školovanje po proverenim svetskim modelima koji spajaju teoriju i praksu sa bogatim vannastavnim aktivnostima, uz svakodnevno korišćenje tehnoloških uređaja u moderno opremljenim školskim prostorijama koje učenici obožavaju.

Baš zbog toga su ovo idealna mesta, čije resurse će Brainfinity takmičari imati na raspolaganju u Brainfinity finalu.

Savremena gimnazija
Masarikova 5, Beograd

ITHS
Savski nasip 7, Beograd

Jedva čekamo Brainfinity finale, a vi?