Brainfinity projekat

Brainfinity projekat

Hajde da zajedno vežbamo za Brainfinity 2020 finale i da dobijemo nove finaliste!

Finalisti, verujemo da se sami pripremate za veliko Brainfinity 2020 finale. Da biste bili što spremniji, odlučili smo da vam pomognemo.

U okviru Brainfinity projekta objavićemo zadatke iz logičkog razmišljanja koje ćete zajedno rešavati i na taj način se bolje pripremiti za finale. Ali to nije sve.

Brainfinity projekat za sve finaliste, ali i one koji bi to želeli da budu

U Brainfinity projektu, pored finalista, moći će da učestvuju i druge ekipe sa četiri člana, pod uslovom da svaki član ide u neki od sledećih razreda osnovne škole: V, VI, VII, VIII.

Svakog drugog ponedeljka, u 12h, počevši od 23. marta, na našem zvaničnom Facebook i Instagram profilu objavićemo jedan zadatak iz problem solvinga koji će finalisti moći da koriste u svojim pripremama, a svi ostali koji bi želeli da budu deo ovogodišnjeg Brainfinity finala kao kartu za prolaz u finale.

Dobro ste pročitali – četiri ekipe koje se odlično pokažu u rešavanju Brainfinity projekata proći će u ovogodišnje Brainfinity finale.

Čak sedam dana za rešavanje Brainfinity projekta

Brainfinity projekat sastoji se iz jednog malo obimnijeg zadatka koji je isti za V, VI, VII i VIII razred, a vaša ekipa će imati čak sedam dana da ga reši.

Dakle, svoja rešenja možete poslati u roku od sedam dana od objavljivanja Brainfinity projekta, tačnije do prvog narednog ponedeljka od trenutka objavljivanja projekta.

Svoja rešenja ekipe šalju na imejl-adresu brainfinity@institut.edu.rs, nakon čega će naš žiri pregledati pristigla rešenja i ubrzo objaviti rezultate projekta.

Molimo vas da se sa članovima svoje ekipe ne sastajete zbog trenutne situacije u zemlji i svetu, već da sami osmislite način na koji ćete digitalnu tehnologiju iskoristiti kako biste rešili ove Brainfinity projekte i poslali svoja rešenja.

Ovog puta nećemo uzimati u obzir rešenja koja pristignu nakon isteka roka predviđenog za rešavanje.

Udružene snage, a ne individualan rad

Kao što već znate, Brainfinity je Collaborative Problem Solving Challenge, pa prihvatamo isključivo timski rad u rešavanju ovih projekata.

Zadaci koje smo za vas pripremili u okviru Brainfinity projekata preuzeti su iz udžbenika „BIGZ školstva” i obraćaju se pojedincima, ali tu činjenicu bi trebalo da zanemarite i da OBAVEZNO ove zadatke rešavate sa svojom četvoročlanom ekipom.

Ovom prilikom zahvaljujemo našem partneru „BIGZ školstvo” na dozvoli da sa vama u okviru naših Brainfinity projekata podelimo zadatke iz njihovih udžbenika.

Iskoristite šansu i budite deo Brainfinity 2020 finala

Ne propustite da učestvujete u ovom jedinstvenom Brainfinity projektu i ostvarite šansu za plasman u Brainfinity finalu. Čekaju vas zanimljivi zadaci.

Pripremite se na vreme! Prvi Brainfinity projekat biće objavljen u ponedeljak, 23. marta, u 12h, na našem Facebook i Instagram profilu